Предполагам, в рамките на шегата, че пропуснахте пропуснахте ООН и ЮНЕСКО. Така

...
Предполагам, в рамките на шегата, че пропуснахте пропуснахте ООН и ЮНЕСКО. Така
Коментари Харесай

Гешев се шегува за САЩ: Сигурно съм опасен и за ООН и ЮНЕСКО

" Предполагам, в рамките на шегата, че пропуснахте пропуснахте Организация на обединените нации и ЮНЕСКО. " Така основният прокурор Иван Гешев отговори на забележката на някогашния вътрешен министър, а в този момент народен представител от " Продължаваме промяната " Бойко Рашков, че България получава упреци от сигурността на НАТО и Европа. Главният прокурор сега е в правната комисия в Народното събрание, която го изслушва.

Гешев изясни, че прокуратурата няма практиката да разяснява персонални отзиви на непознати политици, както и че Дейвидсън е един от над 400 конгресмени. " Ако някой от вас изкаже мнение за някой политик или за европейския основен прокурор Лаура Кьовеши, тя надали ще тръгне да разяснява ", продължи Гешев. Според него Дейвидсън е " измамен от български източници, които не се достоверни " и че да се пишат доноси е обичаен български спорт.

Рашков напомни на Гешев чуването в парламентарната комисия за надзор на службите на търсения от Русия публицист Христо Грозев. европейските си сътрудници с информация към гърмежите във военни хранилища в България и по този начин прикрива ГРУ. Гешев отговори, че по делото за гърмежите във военните хранилища, както и за отравянето на Емилиян Гебрев, са повдигнати обвинявания на руснаци, само че Русия не би ги екстрадирала.

Главният прокурор заключи още, че закриването на спецправосъдието в действителност било в полза на зловредното съветско въздействие, защото спецпрокуратуратурата работела интензивно по каузи против него. За образец беше даден процесът против водача на придвижване " Русофили " Николай Малинов, за който Гешев беше питан от Надежда Йорданова (ДБ). Тя му сподели, че доста от следствията за шпионаж стартират шумно, а след това потъват в безмълвие. Гешев не се съгласи с това. По думите му, в случай че той бил на мястото на Путин или Малинов, щял да бъде удовлетворен от закриването на спецправосъдието.

Очаквайте детайлности.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР